Marketing Invest

Realiseert commerciële groei bij MKB Nederland

Wij realiseren commerciële groei bij MKB Nederland door het leveren van advies, implementatie en interim professionals in marketing en sales. Hiermee ondersteunen wij bedrijven op het gebied van marketing en sales. Gedreven, persoonlijk en als partner in business met een professionele passie voor het verhogen van naamsbekendheid en commercieel resultaat.

Drie specialisaties: Business to Business marketing, communicatie en sales. Vanuit deze drie pijlers voeren we complete marketing en sales projecten uit met resultaatafspraken. Wij richten ons bij de ontwikkeling van deze projecten niet alleen op de commerciële aanpak. Maar nemen delen van het marketing en sales proces over waar kennis, netwerk, tijd en geld van de ondernemer te kort schiet. Vanuit interim leveren we hoogwaardige marketing en sales professionals die de capaciteit van onze opdrachtgevers op tijdelijke en flexibele basis versterken.

Dit heeft als resultaat meer klanten, hogere omzet, meer naamsbekendheid en een sterkere marktpositie van uw organisatie.

Marketing Invest ziet haar klanten vooral als partner in het te bereiken resultaat. Daarom bieden we passende betalingsmogelijkheden met het doel de klant in staat te stellen commerciële groei te realiseren. Afhankelijk van het project werken wij op no cure no pay basis. Vooraf wordt niet betaald voor adviezen, begeleiding en implementatie maar pas bij gebleken resultaat ontvangt Marketing Invest een vergoeding. Het gezamenlijk realiseren van de juiste marketing en sales en het daaraan gekoppelde resultaat voor de onderneming staat voorop.

Het gezamenlijk realiseren van de juiste marketing en sales en het daaraan gekoppelde resultaat voor de onderneming staat voorop.

Neem contact op voor een afspraak.