Over ons

Marketing Invest is een initiatief en concept naar het idee van Michiel Broomans. Samen met partners zet hij nieuwe initiatieven in de markt en ondersteunt bedrijven commercieel te groeien. Een combinatie van enthousiaste entrepeneurs op het gebied van commercieel strategie en commercieel slagkracht.

Michiel Broomans heeft ervaring als Business to Business marketeer en Commercieel Productmanager bij onder andere de Volkskrant en de FD Mediagroep.

Marketing Invest

Realiseert commerciële groei bij MKB Nederland door het leveren van advies, implementatie en interim professionals in marketing en sales. Hiermee ondersteunen wij bedrijven op het gebied van marketing en sales. Gedreven, persoonlijk en als partner in business met een professionele passie voor het verhogen van naamsbekendheid en commercieel resultaat.

Drie specialisaties: Business to Business marketing, – communicatie en -sales. Vanuit deze drie pijlers voeren we complete marketing en sales projecten uit met resultaatafspraken. Wij richten ons bij de het uitvoeren van deze projecten niet alleen op de commerciële aanpak. Maar nemen ook delen van het marketing en sales proces over waar kennis, netwerk, tijd en geld van de ondernemer te kort schiet. Vanuit Interim leveren we hoogwaardige marketing en sales professionals die de capaciteit van onze opdrachtgevers op tijdelijke en flexibele basis versterken.

Dit heeft als resultaat meer klanten, hogere omzet, meer naamsbekendheid en een sterkere marktpositie van uw organisatie.

Marketing Invest ziet haar klanten vooral als partner in het te bereiken resultaat. Daarom bieden we passende betalingsmogelijkheden met het doel de klant in staat te stellen commerciële groei te realiseren. Afhankelijk van het project werken wij op no cure no pay basis. Vooraf wordt niet betaald voor adviezen, begeleiding en implementatie maar pas bij gebleken resultaat ontvangt Marketing Invest een vergoeding. Het gezamenlijk realiseren van de juiste marketing en sales en het daaraan gekoppelde resultaat voor de onderneming staat voorop.

Neem contact op voor een afspraak.